Start to tattoo

 

Ben je gefascineerd door de kunst van tatoeëren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Droom je ervan om zelf tattoos te zetten, maar ontbreekt het je aan de juiste kennis en begeleiding? Dan is de “Start To Tattoo” cursus bij Tattoo By Steffi Q precies wat je nodig hebt!

 

Onze intensieve driedaagse cursus is speciaal ontwikkeld voor beginners en biedt een unieke kans om de basisprincipes van tatoeëren (met de nadruk op de fine line stijl) te leren in een veilige en ondersteunende omgeving. Bij ons leer je alles van hygiëne tot theorie, van het maken van stencils tot het zetten van je eerste tattoo op een echt model.

 

Met een maximum van drie deelnemers per cursus zorgen we voor persoonlijke aandacht en nauwe opvolging. Na twee dagen van intensieve training ga je naar huis met de kennis om verder te oefenen op nep huid. Twee weken na deze trainingsdagen organiseren we een opvolg videocall om al je vragen te beantwoorden en je voor te bereiden op het tatoeëren van je model. Vier weken na de eerste trainingsdagen kom je terug naar onze studio om je eerste tattoo te zetten onder de deskundige begeleiding van Steffi.

 

Maar dat is nog niet alles! Bij onze cursus krijg je alle materialen ter beschikking, inclusief eten en drinken. We bieden zelfs een speciaal samengestelde starterskit aan, zodat je direct aan de slag kunt met de beste producten.

 

Kies voor “Start To Tattoo” en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière in de tattoo-wereld.

 

Wil je meer weten? Vul vandaag nog het contactformulier in en ontvang onze uitgebreide infobrochure.